Meubels op maat

Heeft u al talloze meubelboulevards afgestruind en heeft u nog niet de meubels gevonden die u zocht? Van Duuren kan meubels voor u vervaardigen, volledig aangepast aan uw smaak.
Van Duuren Houtwerken - Verhoogd kinderbed

Waarom zou u kiezen voor handgemaakte meubels?

  • Alle meubels zijn uniek, u zult nooit ergens anders precies hetzelfde meubel tegenkomen.
  • Alle meubels zijn maatwerk, hierdoor kunnen alle ruimtes optimaal gebruikt worden.
  • Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop.

Houten maatwerk

Wanneer u nog niet precies weet welke meubels u wilt, denkt Van Duuren graag met u mee. Wij kunnen u adviseren over stijl, houtsoorten en afwerkingen.

 

Er zijn natuurlijk talloze mogelijkheden voor meubels op maat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Kasten

Droomt u al jaren van een inloopkast? Of wilt u een mooie houten kast op maat? Van Duuren Houtwerken kan dit maatwerk voor u verzorgen. Ook inbouwkasten zijn geen enkel probleem.

Tafels

Houdt u van lekker eten en eet u het liefst met de hele familie gezamenlijk aan tafel? Van Duuren kan robuuste eettafels voor u vervaardigen. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een klassieke eikenhouten tafel bent u bij Van Duuren aan het goede adres. Wij vervaardigen tafels voor alle soorten interieurs en uiteraard passen we altijd de tafels aan, aan uw persoonlijke smaak.

Bedden

Een bedombouw verandert de hele look van uw slaapkamer. Van Duuren kan houten bedden en bedombouwen vervaardigen. Natuurlijk worden ze helemaal aangepast aan uw eigen smaak. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor nachtkastjes, of extra opbergruimte onder uw bed. We kunnen daarnaast ook verlichting inbouwen.

Hondenmanden

Natuurlijk verdient ook uw hond een mooi en praktisch verblijf. Wij maken benches en hondenmanden op maat. We passen deze aan aan uw smaak en interieur, waardoor ze een geheel met uw kamer vormen.

Van Duuren Houtwerken - Keukeneiland

Renovaties

Bent u aan het nadenken over een renovatie? Wij kunnen ook volledige ruimtes voor u opknappen. Wilt u een thuiskantoor? Dan kunnen we bijvoorbeeld de zolderruimte opknappen tot een fijne en praktische ruimte.

Bent u benieuwd wat we van uw ruimte zouden kunnen maken? Neem gerust contact met ons op.